Ispitivanje zadovoljstva korisnika i korisnica usluga komunalnih preduzeća u opštini Kula

Plan javnih nabavki za 2023. godinu
5. januara 2023.
JKP ,,Radnik“ Sivac: U toku saniranje posledica nevremena
24. jula 2023.

Ispitivanje zadovoljstva korisnika i korisnica usluga komunalnih preduzeća u opštini Kula

Poštovani sugrađani i sugrađanke,

U periodu od 15. do 30. maja 2023. godine opština Kula, „Komunalac“ Kula, JKP „Vodovod“ Crvenka, , „Radnik“ Sivac i „Ruskom“ Ruski Krstur će sprovoditi ispitivanje Vašeg zadovoljstva uslugom zbrinjavanja otpada na Vašoj teritoriji.

Kroz ovo ispitivanje želimo da čujemo Vaše mišljenje o kvalitetu usluga i unapredimo komunikaciju između građana i javnog komunalnog preduzeća.

Pozivamo vas da popunite upitnik koji možete preuzeti na naplatnim mestima Javnih komunalnih preduzeća i Uslužnom centru opštine Kula. Upitnik možete popuniti i elektronskim putem na zvaničnom veb sajtu optšine Kula i zvaničnim internet stranicama Javnih komunalnih preduzeća ili direktno putem sledećeg linka https://forms.gle/Nt2B5xGGFWwmD1xs9  ( ukoliko ne možete da pristupite direktno preko linka, kopirajrte ga u Vaš pretraživač).

Dodatne informacije u vezi ispitivanja zadovoljstva korisnika komunalnih usluga možete dobiti i putem telefona 064 80 27 387 ili mejla jcepic@kula.rs.

Opština Kula,  „Komunalac“ Kula, JKP „Vodovod“ Crvenka, „Radnik“ Sivac i „Ruskom“ Ruski Krstur se unapred zahvaljuju svim građanima i građankama na učešću u ovom ispitivanju.

Ispitivanje se sprovodi u okviru projekta „Održive i inkluzivne usluge na lokalnom nivou“ koji finansira Vlada Švedske i realizuje Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO) uz stratešku podršku Švedske asocijacije lokalnih vlasti i regiona (SALAR).